20. maja 2016 v Sponzorji od admin

Pred kratkim sem si kupila tablico ipad 2 in nov mobilni telefon. Pri izbiri mobilnega telefona sem imela nekoliko več težav, saj nisem točno vedela, kaj si želim od mobilnega telefona. Po posvetu s strokovnjaki v trgovini, kjer sem telefon tudi kupila, sem se odločila za sony xperio z3 compact. Vendar pa v tej trgovini, kjer sem kupila tako ipad 2, kot tudi sony xperio z3 compact, v ponudbi niso imeli ovitkov za te dve napravici. Zato sem se odločila, da bom ovitek kupila kar preko spletne trgovine. Obiskala sem spletni brskalnik ter poiskala različne ponudnike etuiev za telefone in tablice.

Hitro sem naletela na spletno trgovino, ki mi je takoj padla v oči že zaradi svoje preglednosti. Ponudba ovitkov za mobilne telefone je bila res velika in pestra, prav tako pa je bila tudi ponudba za ipad raznovrstna. Najprej sem izbrala ovitek za ipad 2, kar mi je uspelo zelo hitro. Nekoliko več časa sem posvetila izbiri etuia za mobilni telefon. Iskala sem tudi etui za sony xperia z3 compact in se na koncu odločila za tistega, ki mi je bil najbolj vizualno všeč.

Ker pa sem bila radovedna, sem preverila kaj poleg etuiev za telefone in ovitkov za ipade še ponuja spletna trgovina. Ugotovila sem, da spletna trgovina nudi kar nekaj izdelkov, ki so zelo praktični. Presenečena sem bila nad ponudbo etuiev za telefone, saj se mi zdi, da bi lahko prav za vsak telefon našla en ovitek.