20. januarja 2015 v Sponzorji od admin

Neplodnost je ena izmed tistih zadev, o kateri se ne govori prav veliko, čeprav prizadene kar nekaj parov. Kdaj pa sploh lahko govorimo o neplodnosti? O neplodnosti govorimo takrat, ko pri paru ne pride do zanositve po enem letu nezaščitenih spolnih odnosov.

Neplodnost delimo na dva dela in sicer primarno neplodnost in pa sekundarno neplodnost. V primerih, ko je to mogoče, pa je lahko neplodnost tudi ozdravljiva. Vzrok za neplodnost se lahko z različnimi preiskavami diagnosticira že na prvem pregledu, zato se ne obotavljajte in obiščite vašega ginekologa.

Ena izmed ginekoloških ambulant, ki je med drugimi specializirana tudi za odkrivanje in zdravljenje vzrokov neplodnosti je ginekološka ambulanta Štorklja. Omenjena ginekološka ambulanta ima izpostavi v Ljubljani in Slovenj Gradcu, na pregled pa se lahko naročite v katerokoli želite.

Sodelujejo z drugimi centri za neplodnost v tujini, kar se je skozi obstoječe primere izkazalo za zelo uspešno. Celoten postopek se začne tako, da se naročite na pregledu. Na pregledu se boste z zdravnikom specialistom pogovorili o vaših preteklih boleznih, zdravilih, operacijah in drugi zdravniški zgodovini. Sledil bo ginekološki ter ultrazvočni pregled, pri katerem se uporabi 3d ultrazvok, v večini primerov je že to dovolj za odkritje morebitnih vzrokov. Ekipa omenjenih ginekoloških ambulant je zanesljiva, brez težav pa jim lahko zaupate, saj svoje delo zares opravljajo s srcem.

Za več podatkov si lahko ogledate spletno stran ginekološke ambulante Štorklja. Na spletni strani se lahko seznanite z vsemi podatki, ki vas zanimajo o neplodnosti ter ginekološki pregledih, podan pa je tudi cenik storitev. Naj omenim še, da so čakalne dobe v teh ambulantah zelo kratke, saj so le te samoplačniške.