28. januarja 2013 v Sponzorji od admin

Izbira vhodnih vrat je zelo pomembna. Vrata morajo biti kvalitetna in varnostna pred vdori, hkrati pa so ogledalo vašega doma, saj sporočijo gostom prvi vtis o vas in vašem domu.

V vhodna vrata lahko vgradimo steklo in različna polnila, poleg tega pa tudi ključavnice z večkratnim zaklepanjem, ki zagotavljajo varnost, da se boste doma počutili brezskrbno in sproščeno. Pomembna je izbira površine, barve, izbire  lesa, kljuke, prijemal, trkal, odprtin za pošto, cilindričnega vložka, vrsta zaklepanja in izbira stekla, če ste se odločili za takšna. Moderna vrata ponujajo možnost odpiranja na prstni odtis ali tipkovnico. Lahko izbirate med drevesnimi vrstami hrasta, macesna, smreke, jesena…

Mizarstvo Markelj vam poleg drugih izdelkov nudi tudi izdelavo vhodnih vrat. Naredijo vam jih lahko iz masivnega lesa izbrane vrste in jih polakirajo s kvalitetnimi premazi in olji.

Tipi vhodnih vrat so različni, lahko so lesena, aluminijasta, pasivna, stranska, nizkoenergijska… Kvalitetno izdelana so toplotno izolirana, imajo dvojna tesnila in tečaje, ki omogočajo nastavitev v treh smereh in močno nosilnost ter ojačane vogale vrat.

Cene vhodnih vrat se izoblikujejo glede na povpraševanje kupcev. Pomembni podatki pa so višina in širina vrat, debelina zidu ter model in vrsta vrat.

Torej, če ste se odločili za nakup vhodnih vrat je najbolje, da se pri izbiri posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo najbolje znal svetovati. Lahko vam pomaga z izbiro že izdelanih vrat, lahko pa jih izdelata skupaj po naročilu, po vaših predlogih in skicah. Nudijo vam tudi izmero vrat, montažo ali zamenjavo starih vrat z novimi.