20. maja 2015 v Sponzorji od admin

Pisarniško pohištvo je najpomembnejši del pisarne, ki vpliva na učinkovito opravljeno delo. Svojo pisarno ali več pisarn lahko opremite z industrijsko izdelanim pohištvom, ki ne predhodno narejeno, cenovno ugodni, seveda pa je tu vprašljiva kvaliteta. Takšno pohištvo bo v večini primerov zdržalo manj časa kot pa pisarniško pohištvo, ki je izdelano po meri. Ko se odločate za pisarniško pohištvo po meri, vam lahko na pomoč priskoči podjetje Panidesign, ki izdeluje vse vrste pohištva po meri. Vsi njihovi kosi pohištva so unikatno izdelani iz le najkakovostnejših materialov.

Ne glede na to kje kupujete pisarniško pohištvo, morate posebno pozornost nameniti prav pisalnim mizam. Ta kos pohištva mora imeti dovolj veliko površino na kateri bo dovolj prostora za postavitev vse potrebne računalniške opreme, mize pa morajo imeti tudi posebne luknje skozi katere je možno napeljati kable. Pisalna miza mora biti tudi dovolj visoka tako, da zagotavlja kar se da udobno delo z računalnikom. Če se delo opravlja na pohištvu, ki ni namenjeno računalniški opremi se lahko pojavijo mnoge nevšečnosti kot so na primer bolečine v predelu hrbtenice, lopatic, ramen ali zapestja.

V sklop pisarniškega pohištva pa seveda spadajo tudi pisarniški stoli, ki morajo prav tako ustrezati določenim merilom. Vsi pisarniški stoli, katere boste uporabljali v podjetju morajo biti nastavljivi po višini, saj se mora le ta prilagoditi višini vsakega uporabnika. Stol se uporablja na višini, ki omogoča pravokoten položaj roke glede na površino pisarniške mize, pisarniški stoli pa morajo nuditi tudi kar se da najboljšo podporo hrbtenici. Rahla izboklina na predelu ledvenega dela hrbtenice nudi odlično podporo in omogoča naravno udobno sedenje, tovrstni pisarniški stoli so seveda cenovno nekoliko dražji, vendar pa bodo tudi dlje časa uporabni in vam jih tako ne bo potrebno menjati že čez eno ali dve leti. Dobri pisarniški stoli so sposobni zdržati tudi do deset let in to ob redni vsakodnevni uporabi. Za odlične pisarniške stole si oglejte izbiro na http://www.1a-pohistvo.si/products-page/pisarniski-stoli/ inse glede nakupa pozanimajte pri podjetju 1a pohištvo, ki vam nudi široko izbiro in brezplačne nasvete glede nakupa.

vse za pisarno

Da bo vaša pisarna kar se da udobna in prijetna za preživljanje delovnih ur, pa poskrbite da bodo v prostoru tudi sobne rastline, ki izboljšajo kvaliteto zraka, splošno počutje, s svojim zelenjem pa tudi blagodejno vplivajo na utrujene oči. V poletnih mesecih so skorajda nujne tudi klimatske naprave, saj je delo z računalnikom v pretoplem prostoru praktično nemogoče. Mnogi se tudi ne zavedajo, da imajo prostori z veliko računalniške opreme tudi suh zrak, zato so vlažilci prostora odlična dodatna oprema, ki bo vlažila zrak. Če resnično želite dobro poskrbeti za svoje trenutne in bodoče sodelavce pa jim omogočite tudi prostor kjer si lahko vzamejo nekaj minutni odmor ali v miru pojedo obrok. Ta prostor naj zajema pohištvo kamor se lahko udobno namestijo, hladilnik, manjši kuhalnik ali mikrovalovno pečico. Tako boste s prijetnem vzdušjem poskrbeli, da se bodo vaši sodelavci počutili kot doma, kar pa bo nedvomno pozitivno vplivalo na učinkovitost opravljenega dela ter na pozitiven odnos do službenih dolžnosti.