23. decembra 2014 v Sponzorji od admin

Prenova hiše ali prenova stanovanja je vedno dobrodošla investicija, saj močno izboljša kvaliteto bivanja vseh stanovalcev v hiši ali stanovanja. Nova razporeditev opreme, sveže pleskane stene in ostala prenova je kot svež veter, ki zapiha in prinese srečo v naš vsakdan.

Če ste se odločili za strokovnjake za prenove, vam bodo hitro, učinkovito in veliko bolj poceni prenovili vašo hišo ali stanovanje po meri tako, da bo vaša hiša ali stanovanje ostalo v modi še kar nekaj let. Nekateri strokovnjaki za prenavljanje hiš ali stanovanj imajo tudi svoje izdelovalce opreme, ki poskrbijo za po meri narejeno pohištvo, dobro kvaliteto izdelkov in seveda nizko ceno. Design studio, ki ste ga izbrali se bo prilagodil vašim željam, dodal pa bo tudi svojo oblikovalsko noto.

Prenova hiše se vsekakor začne z izmero prostora. Arhitekti za notranjo opremo izmerijo prostor, nato pa se pravo delo lahko prične. Potem ko se arhitekt s stranko dogovori o grobem izgledu prostora, izdela nekaj načrtov na hitro, stranka pa se nato odloči za tistega, ki ji je ljubši. Na tem načrtu se dodelajo vse podrobnosti, dokler nista stranka in pa arhitekt popolnoma zadovolji. Možnosti prenove hiše so praktično neomejene saj velika večina dizajnerjev sodeluje tudi z raznimi obrtniki, ki poskrbijo za to, da se načrti iz papirja prelevijo v pravo pohištvo. Prenova hiše ali stanovanja ni ravno majhna stvar iz fizičnega vidika, prinese pa vam lahko veliko zadovoljstva, saj je veliko lepše živeti v prostorih, ki so nam dejansko všeč. Prenova stanovanja ali hiše pa doda tudi veliko vrednost nepremičnini, če ste si to kasneje zamislili prodati. Slovenija ima kar nekaj dizajnerjev in izdelovalcev opreme po meri, zato bost dokaj lahko našli primernega izvajalca za svoje potrebe.