17. julija 2014 v Sponzorji od admin

Bovec ima v Sloveniji že kar kulten status. Slikovita narava, ki je edinstvena v Sloveniji poleg smaragdno zelene reke Soče predstavlja enega izmed lepših krajev pri nas. Bovec je obkrožen z vrhovi Julijskih Alp, bližnja narava omogoča številne aktivnosti za vse tipe dopustnikov. Ponuja pa tudi izvrsten mir in tišino, ki sta nepogrešljiva pri polnjenju baterij za težke dni, ob katerih bi najraje vrgli puško v koruzo. V samem mestnem jedru Bovca lahko izbirate med mnogimi športnimi aktivnostmi. Prek 20 športnih agencij vam omogoča številne aktivnosti, ki se jih večinoma lahko udeležujete čez celo leto. Pozimi se lahko udejstvujete tudi v smučanju na Kaninu ali v bližnji Italiji.

Zaradi reke Soče so precej razviti tudi vodni športi kot so kanjoning, rafting, vožnja s kajakom ali čolnom, zip line ali zorbing, iz bližnjih gora pa se lahko spustite tudi s padalo, saj obstaja kar nekaj odskočnih točk izdelanih posebej za ta namen. Za tiste, ki vam adrenalinske dogodivščine niso preveč po godu pa vam ponujajo tudi golf, ribolov, pohodništvo, jahanje, tek, jamarstvo ali še marsikaj. Omenil sem samo nekatere od številnih športnih aktivnosti, Bovec in okolica pa sta bogata tudi iz kulturnega in umetniškega vidika. Ogledate si lahko veliko razstav in muzejev.

Apartmaji Bovec vam nudijo možnost namestitve po ugodnih cenah skozi celotno sezono. Ker se v omenjenem mestecu zavedajo pomena turizma vam omogočajo tudi ugodno namestitev v kvalitetnih apartmajih. Seveda lahko izbirate tudi med hoteli ali pa turističnimi kmetijami, pa vendar je dopustovanje v apartmaju najbolj udobno. Bovec in njegova okolica sta definitivno vredna obiska in zagotavljam vam, da ne boste razočarani če se odločite za omenjen dopust.