10. oktobra 2014 v Sponzorji od admin

Računalniška tehnologija napreduje zelo hitro, veliko vlogo pa igra tudi v proizvodnji in industriji. CNC ali z drugo besedo računalniško vodeni stroji so naprave, ki s pomočjo računalnika in orodij delajo po vaših ukazih. V posebej za to namenjen program vnesete koordinate ter ukaze za delo orodij, računalnik pa potem to prenese na obdelovalni stroj in delo se lahko začne.

CNC razrez lesa ima pred klasičnimi postopki ogromno prednosti, je pa res, da so taka orodja draga in si jih manjši obrtniki težko privoščijo. Tak razrez je veliko bolj natančen od klasične obdelave lesa, še tako izučeno človeško oko ne bo doseglo stopnjo natančnosti stroja. Hitrost obdelave je tudi veliko večja, oblikovne možnosti pa so neskončne. CNC razrez lesa je razmeroma cenovno ugoden, če si seveda ne zaželite res kakšnih ekstravagantnih oblik.

Podjetje Talg iz Rovt je eno izmed podjetji, ki med svojimi storitvami ponuja razrez lesa s pomočjo računalnika, nudijo pa vam tudi druge tipe obdelave lesa. Njihova primarna dejavnost je sicer razrez lesa, vendar so zelo izkušeni na vseh področjih obdelave lesa. Če si želite ogledate galerijo njihovih izdelkov ali ponudbo njihovih storitev, vam svetujem ogled njihove spletne strani, kjer boste našli vse potrebne podatke. Za natančne cene je najbolje, da jih pokličete na telefonsko številko ali pa jih kontaktirate prek obrazca na spletni strani.

Galerija njihovih brunaric in lesenih hiš vas ne bo pustila ravnodušnih, če pa se boste odločili za leseno hišo, te odločitve zagotovo ne boste obžalovali.