29. julija 2014 v Sponzorji od admin

Vsakdo kdajpakdaj potrebuje sprostitev in razvajanje, to si najlažje omogočite z obiskom wellness centra. Ti sprostitveni centri so posebej specializirani za različne tipe masaž in drugih tehnik sproščanja človeškega telesa.

V wellness centru si lahko privoščite različne tipe sproščujočih kopeli, različnih masaž in ostalih neg telesa. Vsi ti omenjeni postopki izločajo strupe iz telesa ter vračajo energijo in gibljivost. Masaže odstranjujejo mišične vozle in pospešujejo pretok krvi, prav tako sproščujoče kopeli pa poskrbijo za nebeško sprostitev.

Wellness center Beli Lotos iz Šenčurja je eden izmed bolj poznanih v Sloveniji. Pri njih si lahko zagotovite tajsko masažo. Tajske maserke z dolgoletnimi izkušnjami poskrbijo za avtentično tajsko masažo, seveda pa to ni edina vrsta masaž, ki jih ponujajo. Lahko se odločite za posamezno storitev ali pa paket, ki vsebuje več različnih tipov sproščanja. Privoščite si lahko celovito nego telesa ali obraza, manikuro, pedikuro, sproščujoče kopeli, različne tipe savn, profesionalno ličenje, barvanje obrvi in še marsikaj. Za celotno ponudbo vam svetujem obisk njihove spletne strani. Oglejte si cenik storitev in lokacijo, kjer se nahajajo. Velikokrat nudijo tudi številne popuste, te boste najlažje spremljali na njihovi Facebook strani. Na Facebook strani sprostitvenega centra najdete tudi mnenja in ocene strank, podate pa lahko tudi svojo oceno in komentar, če ste s storitvami bili zadovoljni ali pa ne.

Wellness center Beli Lotos odlikujejo ugodne cene in visoka kakovost storitev. Če iščete darilo za partnerja je lahko kopel, obisk savne in masaža v dvoje, darilo v katerem bosta uživala oba. Obisk wellness centra vam definitivno priporočam, če sploh še nikoli niste bili v kakšnem sprostitvenem centru pa ne veste kaj zamujate. Obisk vam napolni baterije ter poživi telo in duha.