9. septembra 2011 v Sponzorji od admin

BISOL je eno izmed vodilnih podjetij na področju koriščenja sončne energije v Sloveniji. Pri svojem delu uporablja vse tanjše in tanjše sončne celice je pa Bisol tudi eno izmed redkih svetovnih podjetij, ki uspešno spajka celice s tremi električnimi priključki in celice s kontakti na hrbtni strani. S svojo kolekcijo steklo-steklo fotonapetostnih modulov, ki so bili prvič uporabljeni v fasadi novih poslovnih prostorov, si je podjetje še dodatno utrdilo položaj na najzahtevnejših mednarodnih trgih, njihove sončne celice pa imajo tudi zelo visok izplen oz. izkoristek sončne energije. Oglejte si ponudbo sončnih celic.

V kolikor želite tudi vi imeti sončno elektrarno, jih čimprej kontaktirajte, saj poleg izdelave in postavitve elektrarne, poskrbijo tudi za vso dokumentacijo in dovoljenja za priklop.

V kolikor se s podjetjem Bisol ne boste uspeli dogovoriti, je tu še kopica drugih podjetij, ki izdelujejo sončne elektrarne, kot je npr. Metronik-Solar. Sončna elektrarna bo zmanjšala stroške ogrevanja in porabe električne energije za delovanje ostalih naprav v gospodinjstvu. S priklopom sončne elektrarne na električno omrežje, pa si boste investicijo povrnili v nekaj letih, potem pa bo vsaka kWh le še dobiček.