24. februarja 2012 v Sponzorji od admin

Theta healing je znanstveno dokazana metoda, s katero je mogoče spreminjati življenje sebi in drugim. S pomočjo theta valovanja v možganih in s pomočjo energije, ki je ustvarila Vse, lahko v trenutku spremenimo svoje življenje. Na seminarju se naučimo ravno tega: v treh dneh, kolikor traja začetni seminar, se naučimo spremeniti svojo podzavest, odstraniti negativna prepričanja iz svoje podzavesti in jih nadomestiti s pozitivnimi prepričanji, odstraniti strahove, negativna čustva, vzorce, potrebe, skrbi, naučimo se opravljati vpoglede v telo, opravljati zdravljenje, se pogovarjati z angeli varuhi, se pomlajevati in še veliko več.

Seminarji potekajo pod vodstvom Theta healing učitelja Harisa Omanovića, ki je opravil začetni in nadaljevalni seminar, intuitivno anatomijo, DNK 3, duše dvojčice, manifestacijo in obilje in je tudi učitelj začetnega in nadaljevalnega ThetaHealing tečaja. Učiteljski tečaj je opravil pri ustanoviteljici Theta healinga Vianni Stibal.

Theta healing predstavljajo v več krajih v Sloveniji: Portorož, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Beltinci, Novo Mesto, Slovenj Gradec, Krško, … Mogoče bodo kmalu tudi v vašem kraju.

“Po seminarju Theta healinga sem sproščena in svobodna v pravem smislu besede; nisem več školjka, ki se ni upala odpreti in zaživeti, nimam več lupine, ki bi me utesnjevala. Presenečena nad svojo bivšo podzavestjo, sem odprla vrata življenju, kjer sem jaz jaz. Hvala vsem na tečaju, predvsem pa hvala sama sebi, da me je pot zanesla na pot Kreatorja in velike spremembe,” pravi Brigita iz Bresternice.