8. junija 2013 v Sponzorji od admin

Ko pokličemo na telefonsko linijo za vedeževanje, večinoma pričakujemo vedeževalko. Če se nam oglasi vedeževalec, smo nekako presenečeni. Zakaj večinoma vsi pričakujemo vedeževalko? Pričakujemo žensko, ker imamo občutek, da ji lahko več zaupamo, da nam bo znala prisluhniti in veliko bolj nas bo razumela. Večinoma so moški vedeževalci veliko bolj realni, ne dramatizirajo, … Vsi, ki pokličejo na linijo za vedeževanje pričakujejo pomoč, pričakujejo, da jim bo znal nekdo pomagati kako iti iz krize.

Kaj lahko naredi vedeževalec?

Če dobimo na liniji vedeževalko nam bo vedeževalka vedeževala samo na podlagi intuicije. Znala bo poslušati, vnesla bo veliko notranje energije, s spraševalcem bo veliko čutila in se tudi v njega vživela. Bo pa veliko manj racionalna od moškega vedeževalca. Vedeževalec ve, da je usoda začrtana, je pa sestavljena iz več smeri. Vedeževalec bo znal te poti poiskati in nam svetovati. Vedeževanje nam lahko veliko razkrije in nas usmeri po pravi poti. Smer nam lahko nekdo pokaže in prav zaradi tega se odločimo za vedeževanje. Da nam osvetli to pot. Moški vedeževalec nam bo znal veliko bolj racionalno svetovati in zadovolni bomo, tudi če bomo na začetku malo presenečeni, da smo dobili vedeževalca. Vedeževanje nam lahko pomaga osvetliti katera pot v naši usodi bo najmanj boleča, kaj bo sledilo, če se bomo odločili za določeno pot… Če vedeževalcu zaupamo, nam bo znal poiskati najbolj optimalno pot za nas.

Vas je branje članka pritegnilo? Več na to temo si lahko preberete tukaj.

Tudi vedeževalke znajo poiskati pravo pot in lahko jim zaupamo, samo ta prave moramo poiskati in seveda malo sreče moramo imeti, da naletimo na ta pravega vedeževalca. Ne smemo imeti nobenih predsotkov pred vedeževalci ali vedeževalkami. Vsi imajo sposobnosti in intuicijo videnja v našo prihodnost in njihovo svetovanje nam bo vedno prišlo prav. Danes živimo v zelo težkih časih in zelo pametno je, da si poiščemo pomoč in se odločimo za vedeževanje. Ne bo nam bilo žal.