30. maja 2013 v Sponzorji od admin

Kje kupiti vrtni žar in pribor za žar? Najboljši naslov za nakup žara in dodatkov za žar je zagotovo spletna trgovina Flamula, ki se poleg prodaje žarov ukvarja tudi s prodajo zunanjih kuhinj, plinskih gorilnikov ter grelnikov prostora in to vse na enem mestu. Flamula vam omogoča hiter in enostaven nakup, ki je zaupanja vreden. Če vas torej zanimajo žari si boste lahko ogledali pestro in široko ponudbo različnih žarov kot so plinski žari, žari na oglje, električni žari, vgradni žari, porsche design žari, prenosni in gostinski žari ter pa seveda tudi ponudbo dodatkov in cerad za žare.

Za vrtni žar si verjetno vsak želi, da je praktičen, ima vse funkcije katere potrebujete in pa seveda tudi to, da vašemu dvorišču oziroma vrtu dodaja nek estetski element ter izraža sam slog vašega vrta. Lahko si zagotovite vrtni žar Flamula, ki bo tudi preprost za pakiranje in sam prevoz v vašem vozilu, kar pomeni, da ga boste lahko odpeljali s sabo in si privoščili piknik tudi kje drugje, ne le na domačem vrtu. V spletni trgovini Flamula si torej lahko pogledate ponudbo prenosnih žarov, med katerimi boste našli žar na oglje, električni in pa tudi plinski žar.

Seveda pa ne pozabite tudi na kvaliteten in ustrezen pribor za žar. Flamula vam ponuja več delne komplete pribora za žar, kar pomeni, da boste v vsakem kompletu našli vse pomembne artikle, ki se med seboj skladajo po več lastnostih, naprimer materialu in barvi. Kupili pa si boste lahko še ščetko za žar, različne plošče za žar ter celo stojalo za piščanca, vrtečo košaro in stranski kuhalnik za žar ter drug pribor za žar.