9. julija 2013 v Poročna vabila od admin

Ste že kdaj obiskali trgovino ProMak? Potem ste skoraj gotovo ena izmed strank, ki se je vrnila. Če pa še niste, potem pa je že skoraj skrajni čas, da tudi vi preverite ponudbo trgovine ProMak, kjer boste našli tudi razna poročna vabila. Pa vendar, s čim se podjetje ProMak sploh ukvarja? Podjetje ProMak se že več kot 20 let ukvarja z opremljanjem posebnih prostorov, domov, diskotek, hotelov in drugih prostorov ter objektov z različnimi dekorativnimi elementi, kot so dekorativne vaze, svileno in suho cvetje, dekorativno pohištvo, glinene posode, umetne jelke in še marsikaj.

Na Tržaški cesti v Ljubljani pa se nahaja razstavni prostor omenjenega podjetja, kjer lahko kupujete in ustvarjate tudi vi. Gre za veliko prodajno površino, kjer lahko kupujete različne glinene posode, umetne jelke, novoletne lučke, adventne dekoracije, aranžmaje iz suhega cvetja in podobno. Torej, kaj zajema ponudba trgovine ProMak? V ponudbi omenjene trgovine boste našli vse potrebno za poroke, torej poročna vabila, naprsne šopke, darilca za svate, poročne konfete in podobno, poleg tega pa vam ProMak vsako leto ponudi tudi bogato novoletno dekoracijo ter adventne aranžmaje.

Poleg tega pa ponudba trgovine ProMak zajema tudi ogromno različnih okrasnih loncev oziroma cvetličnih loncev, umetno cvetje in poslovna darila. Ponudbo lahko preverite tudi na spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi galerije in video. Vsekakor pa ste vabljeni v razstavni prostor. Poskrbite za prečudovito in kvalitetno dekoracijo, ki bo polepšala vaše bivanje. Podjetje prisega na to, da je v dom treba vnesti nekaj kvalitetnega in lepega, saj je potrebno s tem živeti, poleg tega pa ti to daje nove moči za obvladovanje življenja. Se strinjate?