28. januarja 2022 v Darila za rojstni dan, Rojstni dan od admin

Oseba, ki nam je podarila življenje in se ji nikoli ne bomo mogli zahvaliti za vsa odrekanja, ki jih je sprejela in za vse dobro kar je storila za nas. Zdi se da nikoli zares ne bomo mogli izkazati vseh čustev do nje, zato pa nam vsaj malo lahko pomagajo pri podjetju MojeDarilo. V bogati ponudbi bi bilo primerno darilo za mamo kakšna sprostitvena masaža, kulinarično razvajanje ali polet s helikopterjem na Triglav, če je bolj adrenalinske sorte človek.

Česa se bo najbolj razveselila?

Cel čas našega odraščanja je poleg osnovnih stvari skrbela tudi, da so bila darila za nas skrbno zavita in pripravljena, obdaritev pa je načrtovala že mesece prej, zato se spodobi, da se tudi mi vsaj pol toliko potrudimo, ko iščemo darilo za mamo. Če imate malo ročnih spretnosti, lahko iz kupljenih materialov, sestavite izdelek, ki ji bo največ pomenil, saj bo nastal izpod rok njenega otroka. Najbolj je važno, da na datume, ki so zanjo pomembni, ne pozabimo in ji z majhno pozornostjo pokažemo, da je v naših mislim, čeprav smo včasih daleč stran. Ni važna cena in pa velikost presenečenja, važen je namen, pa tudi če je včasih zaradi okoliščin le sporočilo, ki prispe po pošti. Še najbolj pomembno je, da je darilo za mamo nekaj posebnega, kot je posebna mama sama.

Hčerka obdaruje svojo mater za rojstni dan z darilom in šopkom rož.

Katero darilo za mamo je najbolj pogosto?

Mnogo izdelkov na katere se lahko gravira ali odtisne preko različnih tehnik, najdemo na cvetličarskem pultu v zavijalnem papirju. Skodelice, džezve, servirne deske, personalizirani rokovniki in različen tekstil, ki ga je možno obogateti z napisi in slikami, so stvari, ki jih bo skrbno uporabljala in čuvala še leta. Če pa ste popolnoma brez idej ali se vam zdi, da ji noben izdelek od zgoraj naštetih ne bo ustrezal, je na spletni strani MojeDarilo možnost nakupa vrednostnega darilnega bona in si potem lahko darilo za mamo, mama izbere sama, nikar pa zraven ne pozabite podariti še šopka rož.