7. februarja 2022 v Darila za rojstni dan od admin

Radi spremljate šport, a vas pa sreča ne najbolj pogosto? Zato obstajajo športne stavnice, kjer vam lahko pomagajo in svetujejo pri odločitvi in posledično prinesejo morebiten dobiček. Dodatne ideje ali informacije kot so prestopi ali poškodbe so lahko neprecenljive! V Sloveniji je kar nekaj zelo popularnih spletnih strani, kjer sprejemajo športne stave.

Tipi

Poznamo različne športne stave in njene tipe, to so:

• Glavna (1×2)
• Dvojne športne stave (double chance)
• Ali bosta obe ekipi dosegli zadetek (both team to score)
• Športne stave na točen izzid (correct score)
• Rezultat ob polčasu / končni rezultat (halftime / fulltime)
• Več / manj (over / under)
• Handicap
• Ostalo

Športne stavnice vam danes nudijo ogromno različnih tipov, tako boste prav gotovo našli tudi tako, ki bo vam najbolj pogodu v določeni situaciji.

Če želite povečati možnost dobitka ob izbiri več različnih dogodkov, lahko uporabite sistemske športne stave. Prednost le teh je, da lahko profitirate tudi v primeru, če ne zadenete pravilno vseh rezultatov.

Moški igra športne stave v bližnjem lokalu.

Stavne kvote, davek in izplačilo dobička

Kvote določajo, kakšen bo vaš dobiček v primeru zadetka. Ob kvoti 2,0 in investiciji 10€, bo vaš dobitek znašal 20€. V kombinacijskih igrah se kvote med sebos množijo, ne seštevajo. V primeru treh različnih tekem, kjer ima vsaka kvoto 2.0, je skupna kvota 8.0 (2×2×2). Ob investiciji 10€, je dobitek 80€ in vaš profit 70€.

V kolikor igrate pri domačem ponudniku, se davek obračuna ob vplačilu. Obračunan pa bo tudi ob višjih dobitkih. Če pa igrate pri tujem ponudniku, je trenutno to področje še neobdavčeno. Tuje ponudnike najdete na spletu.

Izplačila dobička so odvisna od ponudnika, in se med njimi razlikujejo. Prav tako se razlikujejo tudi pogoji za izplačila. Vsekakor se glede možnosti izplačil pozanimajte, že preden nakažete sredstva na vaš račun, a v večini primerov ne boste imeli težav, če boste izplačila želeli narediti na isti način kot ste naredili vplačilo.