Varovanje zasebnosti
Podjetje Miha Lavtar s.p., ki ima v lasti spletno stran verzi.com, spoštuje zasebnost svojih uporabnikov in se zavezuje da kakršnihkoli informacij ne bo posredovalo drugim uporabnikom ali tretji osebi.

Google Adsense in DoubleClick DART piškotki
Google, kot tretja oseba oziroma prodajalec oglasov, uporablja piškotke za prikaz oglasov na tej spletni strani. Uporaba piškotkov DART, ki jih Google uporablja da servira oglase obiskovalecm, temeljijo na obiskih na tej spletni strani in drugih spletnih mestih.
Če se odločite odstraniti DART piškotke, lahko obiščete Google podstran za zasebnost oglasov na naslovu: http://www.google.com/privacy_ads.html. Sledenje uporabnikov preko DART piškotkov je stvar Googlovega varovanja zasebnosti.
Ostali ponudniki oglasov lahko prav tako uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov na tej spletni strani, z namenom spremljanja efektivnosti oglasov ter drugih razlogov, ki so navedena v njihovi politiki zasebnosti. Verzi.com nimajo kontrole nad temi poškotki.

Povezave na zunanje spletne strani
Na spletni strani verzi.com so vključene tudi povezave na zunanje spletne strani, za katere nismo odgovorni in imajo svojo politiko zasebnosti ter zanje nismo odgovorni.

Spremembe politike zasebnosti
Vsebina te politike zasebnosti se lahko spremeni kadarkoli, po lastni presoji.

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate na info@optiweb.si