18. novembra 2016 v Darila za pare, Darila za rojstni dan od admin

Doživetje na posestvu Brdo je čisto drugačna izkušnja kot navaden park ali hotel. Vikend paket v hotelu Brdo je kot nalašč za pare. Uživajo lahko pri mnogo različnih dejavnostih. Že sam sprehod po parku je posebna izkušnja, saj je vse urejeno, mirno, skratka nekaj posebnega, drugačnega. Na voljo imata tudi degustacijo vina, sproščanje v vrelcih, vožnjo z kočijo in še mnogo zanimivih doživetij oziroma aktivnosti.

Če sta ljubitelja golfa, vama posestvo ponuja tudi golf igrišče za sproščanje in preživljanje prostega časa. v primeru, da ne znate igrati golfa, vam na Brdu ponujajo brezplačno prestavitev golfa in tudi začetni tečaj golfa. Morda že dobro igrate golf in se želite pomerili z drugimi golfisti, vam ponujajo tudi tedenske turnirje.

Po končanih športnih aktivnostih se lahko sprostite v wellness centru, kjer se lahko vključite v aktualne programe, ki so vnaprej pripravljeni za vas, lahko pa se enostavno sprostite v vrelcih, ki jih ponujajo. Na wellness se morate predhodno naročiti, saj je namenjen izključno enemu paru na enkrat, kar vam zagotavlja dodatno zasebnost. Poleg vseh aktivnosti, ki jih ponujajo, na posestvu Brdo ne pozabijo niti na izvrstno hrano in pijačo. Je torej idealen kraj za sprostitev in uživanje.