19. aprila 2011 v Darila za rojstni dan, Fantovščina od admin

Rojstni dan ali fantovščino lahko popestrite tudi z izkušeno striptiz plesalko, ki bo poskrbela za vročo zabavo in erotično vzdušje. Striptizete so še posebej pogoste na fantovščinah, saj je striptizeta že skoraj da stalna spremljevalka le teh. Striptizeto povabijo organizatorji, ki so ponavadi prijatelji bodočega ženina, striptizeta pa naj bi bila mišljena kot preizkus ljubezni in zvestobe. Svetujemo najem profesionalne striptizete, saj ta pozna meje zabave in ne prestopa mej, s katerimi bi lahko škodila ugledu ali negativno vplivala na zakonsko zvezo in ima vnaprej pripravljen program animacije. Smisel striptiz nastopa je predvsem smeh in zabava!

Striptizeta kot animatorka poskrbi tudi za sproščeno, veselo in zabavno vzdušje. Uporablja tudi rekvizite in kostume, ki so prilagojeni temi striptiza, med plesnimi odmori pa se tudi pomeša med občinstvo in komunicira, nazdravlja,…. Najbolj pomembno, poleg striptiza seveda, pa je to, da k plesu spodbuja tudi ostale goste zabave in tako ohranja energično atmosfero zabave.

Cene nastopov so odvisne od vrste in dolžine striptiz nastopa. Striptiz plesalke skupine striptizeta.com plešejo na fantovščinah in ostalih zabavah za 180€, kar pa zajema eno do dve uri dolg nastop, varovanje in prevoz, všteta pa je tudi animacija gostov med plesnimi premori.