21. januarja 2021 v Razno od admin

Tisti, ki se redno ukvarjate s športnimi stavami ste gotovo že kdaj vsaj slišali za stavnico Bet at Home, še bolj verjetno pa je, da ste jo tudi sami že kdaj preizkusili. Gre eno za najbolj priljubljenih stavnic na stari celini, ki je dostopna tudi v slovenskem jeziku. Tako bo njena že tako preprosta uporaba še preprostejša. Če se karkoli zatakne, pa Bet at Home ponuja svojim strankam tudi pomoč v živo. Zato kar pogumno na Športni portal, kjer lahko dostopate do te stavnice. Ob prvi registraciji sta vam na voljo kar dva bonusa. Prvih pet evrov dobite povsem gratis, brez kakršnih koli vplačil v naprej, medtem ko dobite še dodatnih sto evrov ob vašem prvem vplačilu. Super, kajne?

Generalno gledano so kvote, ki jih ponuja omenjena stavnica dobre in primerljive z ostalimi ponudniki

Do Bet at Home lahko dostopate preko spletne strani Športni portal

Strokovnjaki na področju športnih stav, ki imajo dober pregled nad tovrstno ponudbo ne le pri nas temveč po vsej Evropi in celo širše, so si enotni, da je omenjena stavnica zagotovo ena boljših, ko upoštevamo celotno ponudbo. Še posebej to velja z njihovo radodarnost z boni. Prav tako si lahko na Bet at Home kar v živo ogledate prenose tekem na katere stavite, možno pa je tudi samo polaganje stav v živo in to na več športov hkrati. Generalno gledano so kvote, ki jih ponuja omenjena stavnica dobre in primerljive z ostalimi ponudniki, kar pa seveda ne pomeni, da drugje občasno ne boste našli za odtenek boljših. Poznavalci vam bodo znali povedati tudi, da boste tukaj našli veliko različnih športnih dogodkov, saj pokrivajo tudi nekatere bolj amaterske lige, ki drugje niso na voljo.

Na voljo so tudi druge igre

Na Bet at Home ne boste našli le športnih stav, temveč tudi nekatere druge igre, med katerimi gotovo ne gre pozabiti pokra. Uporabniki bodo svojo srečo lahko preizkusili na številnih drugih klasičnih casino igrah kot so ruleta, baccarat in blackjack. Pa veliko sreče!