27. aprila 2020 v Razno od admin

Ena izmed večjih prednosti kuhinje po meri je v tem, da lahko opremite prostor povsem po vaši izbiri in okusu. Prav tako lahko pohištvene elemente prilagodite dimenzijam prostora in tako izkoristite vsak prosti kotiček, kar je še posebej funkcionalno, če imate na voljo manjši prostor.
Slovensko pohištveno podjetje Kuhnca z več kot dvajsetletnimi izkušnjami poskrbi za to, da kuhinje po meri blagovne znamke Häcker, katere si v osnovnih izvedbah lahko ogledate na naslovu https://www.kuhnca.si/kuhinje, zadostijo vsem vaših potrebam in željam. Prav tako pa nudijo tudi brezplačno montažo z odvozom embalaže ter brezplačno dostavo in izris kuhinje s svetovanjem.

Kuhinje po meri v različnih barvah, dekorju in materialih

Ob naročilu pohištva lahko izbirate med različnimi barvami pohištvenih elementov, ne glede na izbor materiala, saj so omarice iz lesa lahko lakirane s posebnim barvnim lakom. Pri tem lahko izberete bolj umirjene barvne odtenke ali pa prostor popestrite z živimi barvami.
Dekorativne elemente kuhinje po meri lahko naročite v različnih izvedbah, kot je mat in sijaj izvedba ter lesni dekor. Med pomembnejšo izbiro pa sodi razmislek o materialih, med katerimi masiven les, nerjavno jeklo in keramika spadajo med bolj trpežne materiale.

Klasične in večne kuhinje po meri

Moderne in retro kuhinje po meri

Moderno pohištvo v ravnih in čistih linijah z minimalističnim slogom je običajno izdelano brez ročajev, zato da daje čist in estetski videz. Moderni elementi sledijo aktualnim trendom, hkrati pa ohranjajo funkcionalnost. Za posebne okuse pa so na voljo tudi vintage oziroma retro kuhinje po meri, kjer se prepleta dizajnerska nostalgija po obdobju iz druge polovice 20. stoletja s tehnološko dovršenostjo v kombinaciji lesa in razkošnih dekorativnih elementov, ki puščajo svoj pečat.

Klasične in večne kuhinje po meri

Klasični pohištveni elementi odlično dopolnjujejo nevpadljiv slog ostalega notranjega interjerja. To pohištvo je večno, saj ni pod vplivom spreminjajočih se trendov, zato pohištvo kupujte za zelo dolgo časa. To pa še ne pomeni, da se ne morete poigrati z materiali, barvami in dekorjem, saj je možnosti veliko. V pohištvenem podjetju Kuhnca vam bodo svetovali o izbiri kuhinje po meri, pred posvetom pa si lahko ogledate tudi njihov katalog.