20. avgusta 2020 v Razno od admin

Vam pušča streha? Ali je morda le dotrajana in je čas za zamenjavo? Na trgu je kar nekaj ponudnikov strešnih kritin, a le eden od njih je tako prepričan v kvaliteto svojega izdelka, da vam daje kar 50-letno garancijo. Že samo ta številka priča o kvaliteti strešne kritine, o kateri se lahko dodatno prepričate z obiskom spletne strani Gerard na https://www.gerardroofs.si/sl/. Ta kritina je najbolj primerna streha nad glavo za vas in naslednjo generacijo.

Streha, ki je lahka kot peresce

Streha je tako lahka, da je primerna tudi za pokritje starih in šibkih ostrešij, ki jih ni potrebno dodatno ojačati. V nekaterih primerih se strešno kritino lahko položi celo čez staro kritino. Tako se prihrani čas in denar. Nova lesena podkonstrukcija se namesti direktno na staro kritino. Konstrukcija ni ogrožena, saj je streha lahka kot peresce, oziroma do sedemkrat lažja od glinenih ali betonskih strešnikov. Gre za kritino iz jeklene pločevine, ki pa cenovno ni dosti dražja od drugih kritin. Je pa bolj varna.
Streha, ki poudari lepoto vaše hiše

Streha, ki poudari lepoto vaše hiše

Na voljo je več različnih izgledov in kombinacij profilov strešnikov in barv, tako da boste pri podjetju Gerard zagotovo našli pravega za vas. Ob tem pa vam bo pomagal tudi konfigurator na njihovi spletni strani, saj boste tako videli, kako streha izgleda še preden boste z njo pokrili vašo hišo. Ko se odločite za pravo kombinacijo, bodo k vam prišli krovci, ki bodo strešnike profesionalno montirali. Streha je preprosta za vgradnjo in tako bo montaža potekala hitro in brez težav. Tako boste lahko uživali pod streho, ki ne bo samo funkcionalna, ampak tudi lepa in izredno varna.