25. julija 2016 v Razno od admin

Zdaj pa dovolj!

Vedno znova ponavljam, da moramo imeti v pisarnah vedno dovolj potrošnega materiala, da se ne bi zgodilo, da nam pred strankami ali sredi največje gneče zmanjka papirja ali barve za tiskanje. A kot nalašč, se nam je že nekajkrat zgodilo natančno to, čeprav se zdi povsem nemogoče. Tonerji in papir za tiskanje se lahko kupijo že praktično kjerkoli, skoraj v vsaki trgovini, v papirnicah, skoraj že v kioskih, lahko pa se naročijo tudi preko spleta in človek se vpraša, kako je torej sploh lahko mogoče, da bi ostali brez. A ravno to se nam zgodi. Pa ne samo enkrat. Sedaj se mi zdi, da se nam je primerilo že vsaj tretjič eno in isto. Ponavljanje očitno ne obrodi sadov, tako da preprosto nisem več imel izbire, saj se ne navdušujem nad sankcijami.

Gremo v nakupe na zalogo

Tako sem sem preko spleta poiskal podjetje, kjer se prodaja barva za tiskanje. Tonerji, pravzaprav gre za nekakšen prah za laserske tiskalnike, so pri njih vedno na zalogi, a problem je kako pridejo do nas pravočasno. Ne, pravzaprav ni problema – samo rešitve so – in sem se lotil poiskati primerno. Dogovoril sem se, da bodo tonerji vedno pripravljeni za točno določene modele tiskalnikov, v natančno takšen številu, kot nam ustreza in sedaj jih imamo kar na zalogi. Ne vem zakaj bi se sploh s tem še kakorkoli obremenjeval in ukvarjal. Vem, da obstajajo mnoge možne rešitve, a naročilo pri njih, pa potem enostavna dostava na dom oziroma v pisarne podjetja mi je bila najbolj všeč.

Od sedaj ni več težav

Tonerji so sedaj vedno na zalogi. Zložili smo jih na polico v pisarni in ker vemo približno koliko se na katerem tiskalniku tiska in koliko papirja potrebujemo preko meseca, se lepo vstavijo ko nam zmanjka barve v tiskalniku in brez težav delamo naprej. Razen enkrat samkrat, ko je prišlo do okvare tiskalnika, od takrat nismo imeli več nobenih težav. Podjetje, ki sodeluje z nami nam je tonerje dobavilo še vsakič, ko smo jih potrebovali in prepričan sem, da bo še dolgo tako, no vsaj dokler bodo še obstajali tiskalniki, saj vemo, da gre tehnika zelo hitro naprej.