30. januarja 2021 v Razno od admin

Zaradi vse večje priljubljenosti in posledične uporabe elektronskih naprav – od pametnih telefonov do televizije in računalnikov – vse več otrok svoj prosti čas preživlja v zaprtih prostorih in sede. Lesena igrala podjetja Svet igral so oblikovana z namenom, da bi otroci svoj čas preživljali kvalitetnejše – privlačno oblikovani tobogani in gugalnice bodo k igri privabili še tako zdolgočasene in gibanja naveličane otroke. Podjetje poleg dolgoletnih izkušenj odlikuje trajnosten in okolju prijazen način izdelave, predvsem pa raznolika ponudba: na voljo imajo raznolika in domiselna lesena igrala različnih velikosti, barv in oblik, primerna za otroke vseh starosti, od igralnih stolpov, otroških hišic in gugalnic, do plezalnih sten, peskovnikov in toboganov ter igral za ravnotežje.

Z ljubeznijo – za otroke in naravo

Lesena igrala omenjenega podjetja ne odlikuje le ljubezen do otrok, temveč tudi naklonjenost okolju in naravi. Namesto umetnih materialov zato osnovno ogrodje vsakega igrala predstavlja kvaliteten smrekov les, vsi kovinski deli, ki so uporabljeni pri izdelavi igral, pa so premazani z zdravju in okolju prijaznimi barvami, ki ne vsebujejo škodljivih snovi in težkih kovin. Okolju prijazne so tudi podloge za blažitev padcev, narejene iz reciklirane gume. Vsa igrala so oblikovana z mislijo na varnost otrok: vsak kos lesa, uporabljen pri izdelavi igral, je skrbno in natančno skoblan, njegovi robovi pa so mehko obdelani, lesena igrala pa je možno dopolniti tudi z podlogo za blažitev padcev, ki bo preprečila poškodbe v primeru razigranih skokov z gugalnic ali stolpov.

Kljub raznovrstnosti ponudbe se v podjetju Svet igral zavedajo, da ima vsak stranka, naj bo to otrok ali odrasel, drugačne želje.

Potrebam in željam prilagojena lesena igrala

Kljub raznovrstnosti ponudbe se v podjetju Svet igral zavedajo, da ima vsak stranka, naj bo to otrok ali odrasel, drugačne želje – svojim kupcem zato ponujajo tudi izdelavo povsem individualiziranih in prilagojenih igral. Po dogovoru vsako stranko obiščejo, si ogledajo prostor, namenjen za izbrano igralo, nudijo strokovno svetovanje ter na podlagi želja in potreb naredijo izris tlorisa in načrt igrala. Glede na starost in želje otroka lahko prilagodijo tudi posamezne elemente igrala: njegovo velikost in višino, barvo ter obliko in mu dodajo elemente po vaši želji – okenske police, ograje in vse druge dodatne elemente iz ponudbe.