14. oktobra 2016 v Razno od admin

Želite, da bi bila vaša spletna stran dobro obiskana in vedno v koraku s konkurenco? Potem je potrebna redna optimizacija spletnih strani. Na spletu namreč vsak dan prihaja do sprememb in te nikomur ne dopuščajo, da bi zaspal na lovorikah uspeha. Prav zato velja, da je optimizacija spletnih strani učinkovita le, če je kontinuirana, za dober rang v iskalnikih pa se trudi vsak mesec vsaj z nekaj objavami, ki se nanašajo na najbolj aktualne ključne besede.
Več info na http://www.multimedija.si/kontakt/

Mesečna optimizacija spletnih strani


Za optimizacijo spletnih strani lahko najamete podjetje, s katerim boste sodelovali dolgoročno, prav tako pa se lahko vsake toliko glede na ponudba obrnete na drugega in tako izkoristite možnost objave vsakič drugje, na drugih blogih in straneh, ki služijo optimizaciji. Če sodelujete z rednim ponudnikom, potem vsekakor velja, da mora imeti ta dobro in veliko mrežo podpornih strani, vedno pa je treba skrbeti za analizo ključnih besed in iskanj ter dodajati nove glede na povpraševanje oziroma iskanja. Kljub temu, da veljajo neke tipične ključne besede, velja namreč vedno dodajati tudi nove, bolj usmerjene in specializirane, saj uporabniki brskajo po spletnih vsebinah glede na trenutne trende. Če je spletna stran dobro optimizirana recimo na besedo »igrače«, velja sčasoma dodajati tudi nove, na primer »lesene igrače«, »kocke«, ali pa se celo zanašati na ključne besede, ki predstavljajo blagovne znamke  in trenutno najbolj priljubljene igrače – s tem razširite svoj nabor ključnih besed in si zagotovite še več obiska.

Koliko objav z namenom optimizacije pa je potrebnih, da se zadržuje visoka pozicija? Pravzaprav je redna optimizacija spletnih strani nekoliko odvisna tudi od tega, kakšna je vaša stran in s čem se ukvarja. Če ste zelo specializirani in je konkurence malo, lahko zadostuje tudi nekaj objav na mesec, če je konkurence veliko in vas lahko ta mimogrede prekaša, pa sta potrebna tudi po dva članka na teden – pravzaprav pa člankov za optimizacijo tudi ni treba časovno razpršiti, temveč se lahko objavljajo v sklopih, še posebej, če je nabor strani za objavo velik.

Koliko stane optimizacija spletnih strani?


Mesečna optimizacija spletnih strani vam je na voljo za precej razgibane cene, vse od kakšnih petdeset evrov na mesec, pa tudi do več sto. Odvisno od tega, koliko je dela, oziroma ali gre za optimizacijo na novo ali redno vzdrževanje položaja. Odločite pa se lahko tudi za pakete objav, kjer se na primer dogovorite za objavo desetih člankov s frekvenco enega članka na teden, plačate pa seveda glede na to, kako kakovostne so strani, kjer bo poskrbljeno za objavo. Tudi takšen paket ima ceno odvisno glede na to, za koliko člankov gre.