5. januarja 2019 v Razno od admin

Če obstaja kakšno res udobno oblačilo, so to zagotovo prav pajkice. Primerne so namreč za vsako postavo, zelo udobne, saj so narejene iz elastičnega materiala, poleg tega pa tudi privlačne in vsi jih imajo radi. Lahko se jih nosi na zelo različne načine, v zadnjem času pa je popularno celo, da se športne pajkice nosi tudi kot kos za vsak dan. Torej niso več omejene le na šport, ampak jih lahko nosite še za druge priložnosti. V nadaljevanju si preberite, na kakšne načine jih lahko kombinirate, da boste vedno izgledali lepo in šik!

Za vitko in lepo oblikovano postavo

V primeru, da je vaša postava zelo vitka in lepo oblikovana, potem lahko pajkice nosite na kateri koli način in pri tem ni prav nobenih omejitev. Lepo bodo podarile vašo postavo, v njih pa vam bo zelo udobno. Lahko jih kombinirate na športne čevlje oziroma superge ali pa tudi na bolj elegantno obutev. Enako velja za zgornji del, ki je lahko po želji oprijet ali tudi bolj ohlapen. Zelo modne so pajkice z različnimi vzorci oziroma take, ki niso zgolj enobarvne. Če izberete enobarvne, pa naj bo barvit vsak zgornji del ali obutev. Ne bojte se kombinirati tudi več različnih barv med seboj ali pa celo vzorčastih pajkic z vzorčastim zgornjim delom. Izbira različnih modelov je res pestra, pri izbiri pa bodite pozorne tudi na material, da bo ta tak, da se boste v njem dobro počutile.

športne pajkice

Pajkice in tunika ali daljša majica

Ena od možnosti za to, kako nositi pajkice, je tudi daljša majica ali tunika, ki prekrije zadnjico. Tako ta sicer ne bo prišla do izraza, a včasih želim prav to. Če niste dovolj samozavestne, da bi pajkice nosile z oprijetim in kratkim zgornjim delom, izberite tuniko ali daljšo majico. Lahko uporabite tudi daljšo jopo. Na tak način lahko pajkice nosijo ženske vseh starosti in ne glede na to, kakšno postavo imajo. Prav zaradi tega lahko rečemo, da so pajkice praktično univerzalno oblačilo, v katerem se prav vse ženske dobro počutijo. Ko jih boste namreč enkrat oblekle, jih bi najraje imele oblečene prav vsak dan!