6. oktobra 2019 v Razno od admin

Veste, kaj je supanje? Če sledite trendom na športnem področju, potem vam termin ni neznan in dobro veste, kakšna vrsta športne dejavnosti je to. Pri nas je ta oblika rekreacije vse bolj popularna, prišla pa je iz tujine, kjer je priljubljena že kar nekaj časa.

Supanje je vožnja po različnih vodnih površinah, kjer lahko v miru uživate v prelepi okoliški naravi. Za tako obliko rekreacije pa potrebujete tudi sup desko, vesla ter dodatno opremo, kot je na primer čelada, sončna očala, oblačila za take vrste športa ter podobno. Najugodnejše sup deske pa lahko kupite v eni od bolj priljubljenih trgovin s tovrstno opremo.

nakup sup deske je čudovita investicija v zabavno poletje

Vrste sup desk

Sup deske se v osnovi delijo na tri velike skupine. To so večnamenske, tekmovalne oziroma potovalne ter deske za surfanje.

Večnamenske deske so znane so svoji surferski obliki. Njihova dolžna je nekje od 3 metrov najprej pa do približno 365 centimetrov. Široke so nekje do 91 centimetrov. Taka vrsta desk je najbolj primerna za začetnike ali pa morda za manj zahtevne veslače.

Potovalne ali touring sup deske nekateri poimenujejo kar race deske. Po njih posegajo tisti, ki imajo že več izkušenj s supanjem. Take deske so lahko napihljive ali trde.

Po sup deskah za surfanje pa posegajo tisti, ki obožujejo valove. Zanje je značilno, da so krajše od drugih vrst desk za supanje.

Ogled sup deske po spletu

Če ste se s supanjem na novo spoznali šele v tem prispevku, si lahko celotno opremo, tudi deske, lahko ogledate kar v spletni trgovini podjetja ActionMama, kjer tako opremo lahko kupite po najugodnejših cenah na trgu.

Sicer pa si lahko s pomočjo spleta preberete še podrobnejše informacije o tej vse bolj priljubljeni športni rekreaciji. Znano je, da se zanjo odločajo prav vse generacije, v zadnjem času pa tudi večji kolektivi, ki si supanje izberejo kot obliko zelo koristnega teambuildinga.

Nekateri pa si za supanje najamejo celo trenerja, ki jih nauči, kako se povsem pravilno supa. Tudi trenerja za supanje si lahko poiščete kar preko spleta, kjer kar nekaj podjetij ponuja tovrstne storitve.

Morda pa se za supanje navduši kar vaša cela družina, zato boste potrebovali več sup desk. Če jih boste hkrati naročili preko spleta, vas morda čaka še poseben popust. Sicer pa bodite pri nakupu sup deske pozorni tudi na proizvajalca, prav tako tudi pri izbiri druge opreme za supanje. Od njega je namreč v veliki meri odvisno, kako se boste pri supanju počutili.