27. junija 2017 v Razno od admin

Poletje trka na naša vrata, to pa s seboj prinese veliko dobrih in tudi slabih stvari. Sonce, plaže, koktejli in dolgi dnevi so super. A za poletni čas imajo ženske veliko več skrbi, kot pozimi. Na plažah je potrebna urejena bikini linija, obrite noge, perfekten makeup, poletna garderoba in še bi lahko naštevali.

Svetujem vam, da si poletne kose garderobe zagotovite čez zimo. Te so takrat najcenejše, saj trgovine pospravljajo starejšo kolekcijo, ker bo kmalu prišla nova. Vsekakor se vam splača spremljati razprodaje, saj lahko dobite veliko kosov garderobe po smešnih cenah.

Ena izmed večjih potrat časa pa je tudi odstranjevanje dlak. Najbolj učinkovito je lasersko odstranjevanje, saj vam dlake po nekaj seansah ne rastejo več. Za tem ji sledi depilacija, s katero ste gotovo seznanjene vse ženske. Lahko se je lotevate same, ali pa za to zavijete v katerega izmed kozmetičnih salonov (naprimer http://nomasvello.si/). Sama se poslužujem slednje opcije, saj je odstranitev dlak precej manj boleča in tudi hitrejša.

Pazite tudi na svojo kožo, napogostejša napaka, ki ljudi nikoli ne izuči pa so sončne opekline. V koži za katero je dobro poskrbljeno, se boste počutile dobro, polagam pa vam na srce, zaščitite se pred soncem. Sonce negativno vpliva na kožo in to na načine, ki jih sploh ne opazimo. Majhna steklenička sončne kreme vam v torbici ne bo povzročala preglavic, z njo pa se lahko namažete, ko boste soncu izpostavljeni. V času, ko je ta najvišje, pa se mu je dobro izogibati.

Tako, predelali smo nekaj kratkih nasvetov za poletne dni, kaj več pa v katerem drugem članku.