18. septembra 2021 v Razno od admin

Inflacija prinaša podražitve na vseh področjih: tehnološke komponente so se, podobno kot ostale surovine, v zadnjem letu opazno podražile. To lahko delno pripišemo tudi rudarjenju spletnih kovancev, cena grafičnih kartic se je zaradi tega podražila za več kot 30 %. Ker si nekatere ciljne skupine tak nakup le težko privoščijo, prodaja rabljenih računalnikov, kot jih lahko vidite na naslednji povezavi: https://www.recositech.com/kategorija/prenosniki/, cveti. Dobra ohranjenost izdelkov, garancija in predvsem nižja finančna vrednost komponent, žanje uspehe tudi v Sloveniji. Vseeno je potrebno biti pri nakupu pozoren, da nizka cena ne postane vaš edini pogoj za nakup. V takem primeru boste lahko naleteli na izdelke nižjih kakovosti.

Odlična ohranjenost in nižja cena

Ste ljubitelj prenosnikov priznanih znamk, kot so Lenovo, Asus in drugi, pa nimate denarja za nakup novega izdelka? Razširjena mreža ponudnikov, katerih glavna dejavnost je prodaja rabljenih računalnikov, vam omogoča, da boste do svojega sanjskega prenosnika prišli z le nekaj kliki. Vsi izdelki v ponudbi so 100 % obnovljeni, očiščeni virusov in ostalih zlonamernih programov ter predstavljajo astronomske prihranke. Enoletna garancija priča o kakovosti izdelkov ter zanesljivosti brez drobnega tiska. Pred nakupom preverite cene novih izdelkov, saj je prodaja rabljenih računalnikov privlačna tudi za ponudnike izdelkov nižjih kakovosti.

Rabljeni računalnik za ponovno uporabo

binary comment

Transparentna ponudba in prodaja rabljenih računalnikov

Veliko ponudnikov poleg osnovnega izdelka v ceno vključuje tudi garancijo in namestitev operacijskega licenčnega sistema Windows 10, ki ga je drugače potrebno plačati. Tak program v redni ponudbi dosega vrednosti nad 100 €. Še posebej študenti boste z nakupom prišli na svoj račun, pri tem pa ne boste sprejemali nikakršnih kompromisov na račun kakovosti. Vsa oprema je primerna tudi za naložitev ostalih programov za grafično oblikovanje, 3D risanje in ostale dejavnosti. Če se le da, vedno preverite tudi mnenja strank podjetja, katerega izdelke želite kupiti, saj je to najboljši pokazatelj kakovosti. Brezplačen servis je v ceno vključen le v nekaterih primerih.