23. oktobra 2013 v Sponzorji od admin

Lasni dodaki in uhani so ena od podkategorij nakita. Popestrijo nam lase in ušesa, s tem pa tudi celoten obraz in nas same. Med lasne dodatke spadajo predvsem razni lasni obroči, pentlje in drugi dodatki, ki nam urejujejo pričesko zraven pa še krasijo nas same.

Na spletni trgovini Lola si lahko ogledate ogledate obroče različnih barv, oblik in materialov, ki so primerni za vsak okus in so odlični za uporabo. Lasni dodatki so modni dodatek, ki nas krasijo v vsaki priložnosti. To je dobra stran dodakov, saj jih lahko nosimo v vsakem trenutku. V spletni trgovini si lahko ogledate modne lasne dodatke, ki se vam bodo trendovsko podali k vsakdanjim oblačilom, hkrati pa boste izgledali kot dekle iz naslovnice.

Veliko če ne skoraj vsaka ženska ali deklica že nosi uhane. Nekateri to jemljejo za znak ženstvenosti drugi za znak odraslosti ali pa samo za del nakita, ki krasi naš obraz. Preden pa lahko uhane nosimo, si moramo narediti v ušesa majhne luknjice, s pomočjo zato namenjene pištole. Nekatere ženske to boli in ravno zato nočejo nositi uhanov. Pri luknjanju ušes za uhane pa lahko pride tudi do zagnojitve same luknjice in do močnih bolečin. V spletni trgovini Lola si lahko ogledate uhane, ki vsebujejo majhne magnete. Enostavno si jih lahko pritrdite na uho in jih povežete z magnetom. In že imate nove estetske uhane, ki vas bodo krasili, brez bolečin. Nihče pa ne bo niti opazil, da vaši uhani niso pravi. To je idealna rešitev za vse tiste ženske, ki imajo nizek prag bolečine, a si vseeno želijo uhanov.