26. julija 2014 v Sponzorji od admin

Če kupujete motorno olje in se odločate med motornim oljem Total ali Valvoline, si preberite ta krajši članek, kjer vam bomo predstavili nekaj ključnih faktorjev pri odločitvi.

Pa si najprej oglejmo motorno olje Total. Cene motornih olj Total se pričnejo že pri slabih 5 evrih na liter, kar je zelo ugodno. Na voljo so vam najrazličnejše viskoznosti motornih olj, kot so: 10W-40, 10W-50 , 15W-40, 5W-30 in 5W-40. V te pestri ponudbi boste prav gotovo našli vam oziroma vašem motornem vozilu primerno motorno olje. Ta znamka motornih olj zagotovo ni ena izmed najbolj prepoznavnih, vendar pa kvaliteta zaradi tega ne trpi.

Kaj pa motorno olje Valvoline? Valvoline je precej bolj priznana znamka motornih olj, podobno kot tudi Castrol, zato so tudi cene teh motornih olj nekoliko višje in v povprečju znašajo med 8 in 12 evri na liter. To niti niso tako visoke cene, čeprav ta olja spadajo v višji cenovni razred. Cena je seveda odvisna tudi od viskoznosti, pri podjetju Valvoline pa vam ponujajo motorna olja praktično vseh viskoznosti.

Če imate nekoliko novejši in boljši avto, je za vas vsekakor bolj primerno motorno olje Valvoline.