15. decembra 2014 v Sponzorji od admin

 V današnjem članku bomo govorili o najemu tiskalnika ali pa nakupu. Če potrebujete tiskalno napravo za prosti čas ali pa službene zadeve vam tako ali tako ne ostane drugega kot nakup novega tiskalnika ali pa najem. Slednja možnost obstaja sicer že kar dolgo, vendar je ljudje ne poznajo, saj velika večina kupi kar nov tiskalnik. Za nakup novega tiskalnika se večina odloči predvsem zaradi tega razloga, ker so tiskalne naprave zelo poceni. Cene tiskalnikov se gibljejo že od 40€, vendar bodite pozorni ter se pred nakupom tiskalnika pozanimajte tudi o ceni kartuše. Velikokrat se zgodi, da nekdo kupi res super tiskalnik za ugodno ceno, manj pa je zadovoljen takrat ko je potrebno kupiti nove kartuše, saj so te lahko celo tako drage kot sam tiskalnik.

Ena možnost je ta, da se pred nakupom tiskalnika pozanimate tudi o ceni kartuš, druga možnost pa je najem tiskalnika. O cenah kartuš se lahko prepričate na kateri izmed spletnih strani različni podjetij. Največja spletna stran, ki se v Sloveniji ukvarja s prodajo kartuš se imenuje 123kartuše, podjetje pa posluje tudi po hrvaški in sicer pod imenom 123tinta.hr.

Na kratko smo obrazložili kako lahko preverite ceno kartuše pred nakupom ter se tako odločite za kvaliteten tiskalnik, katerega bo obenem odlikovala tudi nizka cena, drug način pa je najem tiskalnika. Podjetje Smartprint je eno izmed podjetij, ki se v Sloveniji ukvarja z najemom tiskalnikov. V njihovi ponudbi najdete tako osnovne modele, do kvalitetnih multifunkcijskih naprav, primernih za poslovneže, ki vsakodnevno veliko tiskajo. Če ste pred odločitvijo ali boste kupili nov tiskalnik ali ne si definitivno oglejte obe možnosti ter pretehtajte vašo odločitev, tako da bo najbolje za vas.