23. septembra 2011 v Sponzorji od admin

Podzavest ustvarja naše življenje; v njej so shranjene vse informacije, prepričanja in spomini našega življenja. Podzavest naj bi v 85% vplivala na dogodke v našem življenju, zavest pa le na 15%. V podzavesti se nahajajo različna zanimiva prepričanja, ki vam krojijo svet. Npr. če imate v podzavesti prepričanje, da denar kvari ljudi, ga zato nimate. Če se v podzavesti ne cenite vas tudi drugi ne cenijo in vam vsak dan potrjuejo, da nimate razloga, da bi se cenili. Vendar se da na srečo prepričanja hitro odpraviti in nadomestiti s pozitivnimi prepričanji. Ker se podzavest  nahaja v celotnem vas, v vašem telesu, zato z mišičnim testiranjem preizkušamo informacije in odkrivamo prepričanja.

In kako lahko izvemo kaj imamo v podzavesti? Na spletni strani Hiša Radosti lahko spoznamo pet različnih načinov kako spreminjati podzavest. To se lahko naučimo tudi na ThetaHealing seminarjih oziroma vam jih lahko pokaže theta healing  praktik med individualno terapijo. S spreminjanjem prepričanj v podzavesti si spreminjamo svoje življenje, saj nam v resnici podzavest kroji življenje. Torej če lahko spreminjamo podzavest, lahko spreminjamo svoje življenje in enkrat ko se naučimo theta healing tehnike, postane krojenje lastnega življenja preprosto, zabavno in končno razumemo teorijo o vzroku in posledici , ki se odraža v svojem življenju.

Poznamo več načinov testiranja podzavesti: Testiranje podzavesti z iztegnjeno roko, stoječe testiranje, testiranje podzavesti s stiskom prstov, testiranje z nihalom i še zanimivost – testiranje lahko izvaja tudi druga oseba namesto vas.