25. oktobra 2014 v Sponzorji od admin

Italijanščina spada med romanske jezike, katerega pa govori več kot 60 milijonov ljudi. Večina ljudi, ki govorijo italijansko sicer živi v Italiji, sicer pa se italijanščina pojavlja tudi v Vatikanu, Sloveniji, Hrvaški, Luksemburgu, Malti, Albaniji in še v marsikateri drugi državi. Prednica italijanščine je latinščina, na rabo jezika pa je v zgodovini vplivala tudi sicilijanska šola. Je eden izmed jezikov, ki je poznan po kar velikem številu slovničnih časov.

V današnjem času je prevajanje storitev, brez katere si že težko predstavljamo naše življenje. S tujimi jeziki, tudi z italijanščino, se vsak posameznik sreča v času šolanja, na delovnem mestu ali pa v prostem času. Zato velikokrat ljudje potrebujejo storitev prevajanja iz italijanščine v slovenščino ali pa obratno, torej iz slovenščine v italijanščino. Kakovostni prevodi pa so vam na voljo v prevajalskih agencijah, katerih ekipo sestavljajo strokovno usposobljeni oziroma izobraženi prevajalci in lektorji.

Če torej potrebujete storitev prevajanja iz italijanščine v slovenščino, ali pa prevajanje v kak drug tuj jezik, je najbolje da pobrskate po spletu in poiščete spletne strani prevajalskih agencij, ki vam to nudijo, ena izmed teh je zagotovo Ibidem. Najprej boste seveda kontaktirali prevajalsko agencijo, nato pa boste skupaj s podjetjem pripravili ponudbo. Dogovorili se boste za strošek prevoda iz italijanščine v slovenščino in pa časovni rok tega prevoda. Nato bodo prevajalci poskrbeli, da bo prevod italijanskega besedila kakovosten, natančen in hiter ter da bo ustrezal ciljni skupini tako jezikovno, kot tudi kulturno in politično.

Po končanem prevajanju iz italijanščine v slovenščino pa seveda sledi še lektoriranje, katerega opravijo naravni govorci. Tako vam prevajalska agencija zagotavlja visoko kakovost in kulturno ustreznost prevoda.