8. julija 2017 v Poslovna darila, Sponzorji od admin

Ljudje smo različni in to se vidi že na prvi pogled. Nekateri so zagovorniki klasičnega videza, ki ne povzroča nobenih komentarjev, spet drugi so radi v središču pozornosti, zato na sebe opozorijo s kakšnim posebnim slogom oblačenja ali pa dodatkom, ki nam mimoidočim pade v oči in se potem še dvakrat obrnemo.
V zadnjem času so izredno priljubljeni tatuji. Zanimivo, da se jih poslužujejo tudi tisti, ki so bili nekoč tako proti njim in so celo trdili, da tatu nosi nekdo, s katerim ni vse v redu. Sčasoma pa so ugotovili, da so tudi tatuji lahko diskretni in da imajo tudi in predvsem pozitivna sporočila.
Podjetniki, ki vedo, kako so torej tatuji zasvojili mlado in staro, pa so to s pridom začeli izkoriščati, in sicer v pozitivnem smislu. V svoj promocijski material so namreč uvedli t. i. promocijske tatuje.
Promocijski tatuji, ki mimogrede niso večni in so obstojni le nekaj časa, so namreč preplavili ne samo svet, ampak tudi slovenski trg. Dobimo jih lahko na raznih promocijskih prireditvah, kjer se predstavljajo različna podjetja, ki so željna novih strank oziroma kupcev.

Tattoo
Podjetje Promos pa poskrbi, da promocijski tatuji vseh barv in motivov pridejo v roke nekoga, ki želi, da bi bilo njegovo podjetje uspešno še naprej. Na spletni strani podjetja si lahko ogledamo, kako široko paleto promocijskih tatujev pravzaprav ponujajo. Seveda pa potem končni izgled določi naročnik, saj se mora vsak tatu motivno skladati z logotipom podjetja. Vsaj v principu je pač tako.
Če smo torej podjetniki, za katere velja, da smo v koraku s časom, potem nam promocijski tatuji ne smejo uiti oziroma ne smejo iti mimo nas. Naročimo jih v podjetju Promos in jih kot promocijski material ponudimo ljudem, za katere smatramo, da jih bodo pametno uporabili in s tem naredili reklamo za naše podjetje. Zanimiv tatu na telesu lahko pritegne marsikateri pogled, prav tako tudi naš logotip podjetja.