18. oktobra 2012 v Sponzorji od admin

Poleg klasičnega in elektronskega računovodstva poznamo tudi brezpapirno računovodstvo. Brezpapirno računovodstvo je v bistvu preogramska aplikacija, ki pa sicer omogoča elektronsko arhiviranje vaših dokumentov. Primerno je predvsem za podjetja, ki želijo delovati čim hitreje in pa fleksibilno, saj omogoča takojšen dostop do arhivskih dokumentov in to brez iskanja po različnih fasciklih.

Z brezpapirnim računovodstvom se boste znebili dodatnih stroškov s programi za vodenje poslovanja, ne bo vam več potrebno dodatno fotokopirati dokumentov, vedno boste prišli do dokumentov le z nekaj kliki in sicer kadarkoli 24 ur na dan ter vse dni. Poleg tega pa bodo vaši dokumenti v dvojnem arhivu, saj boste imeli shranjene pri sebi v fizični obliki in pa tudi skenirane. Brezpapirno računovodstvo vam omogoča prihranke ter racionalnejšo izrabo prostora, časa in celo dela.

Skrivnost do uspešnejšega poslovanja pa je v optimizaciji delovnih procesov. Če se boste odločili za brezpapirno računovodstvo, ne boste več zapravljali časa za brskanje po arhivih, ne denarja za pisarniški material, temveč se boste lahko ta čas in denar vložili v tisto, kar je pomembnejše za vaš uspeh. Informacije pa bodo tako vam kot računovodji na voljo vsak dan na različnih lokacijah.

Če potrebujete računovodske nasvete pa lahko kontaktirate računovodjo ali pa si preberete določene članke v strokovnih revijah.