5. februarja 2022 v Darila za rojstni dan od admin

Otroške hišice za na vrt so nepogrešljiv pripomoček za otroke vseh starosti. Najmlajši se lahko umaknejo v svoje kotičke, kjer so varni. Zaželeno je, da so izdelane iz impregniranega lesa iglavcev in da so na voljo v različnih barvah. Naj bodo zelo trdne, kar pomeni, da jih najmlajši ne morejo poškodovati. Otroške hišice za igro so bile posebej razvite za uporabo na prostem. Dobro morajo prenašati veter, dež in sneg. Izdelane so iz visokokakovostnih in trdnih materialov. Zato jih je enostavno čistiti in so varne za najmlajše: ne glede na to, ali najmlajši uporabljajo vodo ali le svojo domišljijo, otroške hišice ostanejo čiste.

Pomemben prostor za razvoj najmlajših

Tako kot odrasli potrebujemo svoj mir, se tudi najmlajši radi umaknejo v svoje kotičke. Otroške hišice jim nudijo prijetno zavetje, kjer se počutijo varne in zaščitene. Zaradi posebne zasnove lahko uživajo v igri v svojem majhnem prostoru, vendar imajo kljub temu pregled nad dogajanjem okoli sebe. Tako se lažje spopadajo z vsakdanjim življenjem in aktivneje prispevajo k družinskemu življenju. V eni od teh igralnic bodo zlahka našli svoj osebni slog. Ne glede na to, ali želijo sedeti sami v notranjosti ali povabiti prijatelje na čaj – so odličen zasebni prostor za ustvarjalne otroke, da se odmaknejo in sanjajo nove ideje.

Deklici se igrata pred svojo leseno otroško hišico.

Kako se najmlajši odzivajo na svoj kotiček?

Ko so najmlajši v svojih kotičkih, se počutijo svobodnejše in bolj sproščene. Pridobijo psihološko neodvisnost od staršev, hkrati pa so jim še vedno zelo blizu. Otroške hišice za na vrt jim nudijo prijeten prostor, kjer se lahko igrajo ali berejo ali opravljajo domače naloge, ne da bi jih pri tem kdo motil. Vedno je zelo prijetno, če imajo dovolj prostora zase. Omogočeno jim je, da se počutijo bolj samostojne in sproščene. Čeprav si med igro še vedno želijo, da so jim starši blizu, jim skrivališča ponujajo prostor, kjer se lahko umaknejo v svoj mali svet, ne da bi jih pri tem motili vsi drugi. Da bi najmlajši v svojem igralnem kraljestvu uživali čim več, nekateri proizvajalci izdelujejo tudi vrsto dodatkov, ki jih lahko naročite: klop za piknik, gugalnico in celo tobogan.