1. februarja 2022 v Razno od admin

Moški puloverji s kapuco so super. Odlični so iz več razlogov, med katerimi je največji ta, da vas grejejo, ko je hladno in ob vetrovnem vremenu ohranjajo topel vrat. Na voljo so v različnih slogih, vzorcih, barvah in velikostih kot si lahko ogledate tukaj. Če želite kupiti enega ali več teh kosov oblačil, se morate prepričati, da veste, kako jih pravilno oprati. S pravilnim pranjem in ravnanjem boste zagotovili, da se sčasoma ne bo skrčil ali izgubil svoje mehkobe.

Preprost vodič za pranje

Pomembno je, da obrnite oblačilo navzven – s tem zaščitite zunanjost pred poškodbami zaradi morebitnih ohlapnih gumbov ali kovinskih delov na zunanjih straneh ostalih oblačil, ki se perejo. Pri pranju uporabljajte nežen cikel – tako boste zagotovili, da ne bodo oblačil poškodovale grobe ali ostre površine v stroju ali da se bo med pranjem drgnil ob kar koli drugega, kar bi lahko povzročilo poškodbe. Poskrbite, da bodo moški puloverji s kapuco šli še skozi dodaten cikel izpiranja – to bo zagotovilo, da bodo izginili vsi ostanki mila, tako da oblačila ne bodo dražila kože, ko jih boste ponovno nosili. Posušite jih na obešalniku ali stojalu za sušenje, nikoli jih ne dajte v sušilni stroj, saj se lahko skrčijo in so za vedno uničeni.

Moški sedi na stopnicah, oblečen ima svetlo moder pulover s kapuco.

Še dodatni nasveti o sušenju in likanju

Preden jih pospravite v omaro, se prepričajte, da so popolnoma suhi. Včasih so lahko moški puloverji s kapuco tudi po večurnem sušenju na stojalu za sušenje še vedno rahlo vlažni – v tem primeru jih še naprej sušite, dokler niso 100 % suhi. Teh oblačil ne likajte – moški puloverji s kapuco so namreč izdelani iz materialov, ki se med nošenjem raztegnejo kot lahko preverite tukaj. Če jih boste poskušate zlikati, zlasti takoj po pranju, jih boste na koncu uničili, saj pletenina po likanju lahko postane toga. Preprosto jih obesite na obešalnik, da se posušijo na zraku, in ne skrbite za zgubanost.