31. januarja 2022 v Razno od admin

Športne stave so preporod doživele z razcvetom interneta, čeprav so se pojavile že mnogo pred njim. Posameznik ima na razpolago tisoč in eno možnost, kako staviti na določen šport, največja želja pa je s tem tudi zaslužiti. Ko želimo staviti na izid pri neki tekmi, najprej potrebujemo registriran račun na eni izmed igralnic. Če vzamemo za primer Bet at Home, tukaj nato sledi odprtje računa, preko katerega stavo vplačamo in si potem priigran denar nakažemo na ta ,virtualni’ račun iz tega pa na fizičnega. Na portalu Športne stavnice, najdemo različne ponudnike, preko katerih si želimo čim prej priti do zmagovalnih zneskov.

Kako veste, da ste zasvojeni?

Igranje se začne na čisto nedolžen način, kot sprostitev. Nenadna izguba denarja nas hitro privede do razmišljanja, da moramo izgubljen vložek dobiti nazaj in zopet vplačamo še eno igro. Tako lahko pademo v začaran krog in kmalu izgubimo nadzor nad vplačili in potem še nad obnašanjem, saj smo ob vsaki tekmi na katero smo stavili na koncu z živci, ker nas skrbi, da smo vplačali napačne izide tekem in zopet izpraznili denarnico. Bet at Home nam nudi varno sprostitev, saj so stave nadzorovane, da vse ne uide z vajeti.

Športne stave na spletu.

Postavite si meje kar na Bet at Home

Ker je disciplina mati uspeha, si le tako lahko zagotovimo uspeh na dolgi rok, zato si moramo od vsega začetka postaviti meje, da zapravimo toliko kot si lahko privoščimo in da igramo le ,single’ oziroma največ dva dogodka hkrati. Slaba serija nas ne sme potreti, ob dobri pa ne smemo postaniti preveč evforični in igramo le takrat ko tekme poznamo, ne pa nekaj na silo, samo zato, da imamo vplačano tekmo. Pri Bet at Home in pa na spletu portala Športne stavnice, se srečamo z raznolikim repertuarjem, kjer lahko vplačamo vse od tenisa pa do konjskih dirk.