1. februarja 2022 v Razno od admin

Kupujete nov avto? Spremljate slovenski trg vozil že nekaj časa, pa niste našli še nič primernega za vas? Na tujih trgih je veliko več zanimive in boljše ponudbe! Na primer avti so drugje po Evropi bistveno cenejši, ali pa za tako ceno lahko dobite veliko boljši in bolje ohranjen avto kot v Sloveniji.

Danes se vedno več ljudi odloča za uvoz vozil iz Nemčije. Tam je trg bistveno večji in cenejši. Tako naročite svoj avtomobil brez stresa in brez tveganja.

Sodelovanje s strokovnjaki

Na spletu obstajajo ponudniki, kateri vam ponudijo sodelovanje s strokovnjaki. Ti bodo hitro našli točno to kar iščete. Večina, vam po vaših željah sodeč pošlje več različnih ponudb in vam svetujejo za najboljšo izbiro. V primeru, da ste željen avto že našli, pa vam prav tako lahko priskrbijo vse potrebne podatke. Po najdbi ustreznega avtomobila, se zaposleni začnejo pogajati z prodajalcem v vašem imenu. Tako poskušajo pridobiti najboljšo ceno za vas in ves izkupiček pogajanja gre v vašo prid. To pa še ni vse! Taki ponudniki poskrbijo za homologacijo zastopanje pred FURS in plačilo DMV. Lahko tudi uredijo zavarovanje, podaljšanje tovarniške garancije in pomagajo pri registraciji vozila. Tako zagotovijo, da vi s papirji nimate prav nič dela.

Vozila v salonu v Nemčiji, ki čakajo na izvoz in uvoz v Slovenijo.

Vsi podatki kot so fotografije, zgodovina in opis so popolnoma odkriti. Zato je uvoz vozil iz Nemčije popolnoma brezskrben postopek.

Postopek

Uvoz vozil iz Nemčije je postopek čisto nič zahteven, katerega izpeljejo že v nekaj korakih. Večina spletnih ponudnikov najprej prosi za vaše podatke preko katerih boste v stiku z njimi. Nato navedete vaše želje in zahteve, po katerih vam po strokovnjak poslal 3 najboljše ponudbe. Potrdite vašo najljubo oz tisto katera vam najbolj ustreza in že se dogovarjate o načinu plačila. Tu je možnosti izbirati med gotovino, leasingom in kreditom. Ko je vse to dogovorjeno, samo še čakate da izbrano vozilo prispe. To običajno traja do 3 tedne.